Zobacz jak Krzysztof Górski gotuje bigos
Rozpoczęło się gotowanie bigosu w wielkim kotle na Rynku pod okiem Krzysztofa Górskiego z Teatru Kulinarnego. Skład bigosu, potrzebne przyprawy i kulisy wielkiego gotowania przedstawił Krzysztof Górski.
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas
Materiał wideo:
WiZ
Komentarze
zapoznaj się z Regulaminem
9 komentarzy
Nad garnkiem są parasole
Ciekawe kto zechce bigos do którego Bóg z nieba dolał wody...? fuuuuj
na kamerce z ostrogu ( tej skierowanej na rynek) fajnie widac jak sie pichci:))
Tak !!!
Ten bigosik będzie gotowany przez całą noc ?
Bigos będzie rozdawany za darmo około godziny 16.00. Zapraszamy
dziwne... myślałem że w Polsce za darmo to tylko w dziub można dostać...
za free
Ale kwasik ile będzie kosztować jedna porcja? 2,80zł?