Poniedziałek, 1 lipca 2024

imieniny: Haliny, Mariana, Klarysy

RSS

Pożegnanie z warsztatami na słodko

09.01.2015 16:29 | 0 komentarzy | eos

Deser tiramisu, ciasto francuskie z brzoskwinią i rodzynkami, ciasto marchewkowe i oczywiście kawa ze spienioną śmietaną – smakołyki te przygotowały panie na zakończenie warsztatów zdrowego żywienia „Odżywiam się smacznie i zdrowo”.

.

Pożegnanie z warsztatami na słodko
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas



Cykl spotkań kulinarnych zorganizowany został przez Śląski Uniwersytet Trzeciego Wieku w Raciborzu, a sfinansowany z dotacji prezydenta miasta Racibórz. Tradycyjnie nad całością kulinarnych poczynań czuwała dietetyk, specjalistka od osób starszych Joanna Chmiel wraz z prezes uczelni Czesławą Kordyaczny.