Prawdziwa kuchnia libańska, shoarma, fajita, hummus, baklawa i oczywiście kebab. Poznajcie Kebab INN z Jastrzębia
17 listopada w Jastrzębiu Zdroju przy ul. Janusza Kusocińskiego 1 otwiera się nowa restauracja. O libańskiej kuchni, długich godzinach otwarcia oraz o ofercie Kebab INN, opowiada Joynal Rubel.
Do Polski przyjechaliśmy już ponad 7 lat temu. Najpierw pracowałem razem z przyjaciółmi w Warszawie, Poznaniu, a od jakiegoś czasu prowadzimy już jedną restaurację w Kędzierzynie-Koźlu, Rybniku, Raciborzu i Wałbrzychu. Przez przypadek trafiliśmy również do Jastrzębia, gdzie postanowiłem otworzyć kolejny nasz punkt – opowiada Joynal Rubel.
– Co dobrego zjemy w Kebab INN?
– Wiemy, że Polacy bardzo lubią kebab, ale my oprócz niego my oferujemy jednak dużo więcej. Chcemy zaprosić wszystkich na kulinarną podróż po smakach kuchni libańskiej i śródziemnomorskiej.
– Zapraszamy naszych gości na kanapki, dania z grilla i sałatki. Mamy nadzieję, że wszystkim będzie smakowała nasza shoarma, grillowane szaszłyki i najróżniejsze kebaby. Wegetarianie mogą spróbować naszych kotlecików z mielonej cieciorki, hummusu czy baba ghanouz, czyli pasty z pieczonego bakłażana. Mamy też pyszne sałatki, a do picia polecamy Ayran – jogurt naturalny oraz nektar z mango/guavy. Na pewno nikt nie wyjdzie od nas głodny – dodaje z uśmiechem Joynal Rubel.
– Po obiedzie zapraszamy wszystkich na filiżankę herbaty po libańsku oraz na pyszne ciasto baklawa, które przełożone jest kilkoma warstwami pokrojonych orzechów z miodem.
Restauracja Kebab INN znajduje się w Jastrzębiu Zdroju przy ulicy Janusza Kusocińskiego 1. Otwarta jest od poniedziałku do czwartku od 10:00 do 24:00. W piątki i w soboty można ją odwiedzić między 10:00 a 2:00, a w niedzielę mają otwarte od 11:00 do 24:00. Restauracja oferuje też dowóz w godzinach od 12:00 do 22:00.
KEBAB INN
ul. Janusza Kusocińskiego 1
Tel. 502580086, Jastrzębie Zdrój
https://www.facebook.com/KEBAB-INN-Jastrz%C4%99bie-Zdr%C3%B3j-108189971601648
http://www.kebabinn.pl/
Artykuł sponsorowany
Komentarze
10 komentarzy
Jak taki kebab poddajecie na początku to strach pomyśleć co będzie później
Niezła kuchnia libańska. Pracownicy i właściciel z Bangladeszu.
Na zdjęciu raczej Bangladesz.
ja niestety nie wiem gdzie to jest... czy na zdjęciu widać halę widowiskową?
a jeśli chodzi o restaurację to życzę z całego serca powodzenia wszystkim, którzy porzucają swoją ojczyznę szukając lepszego życia dla siebie, swoich rodzin i dzieci
na pewno życie na emigracji z dala od ojczyzny nie jest łatwe, dlatego gorąco wam kibicuję
mam jednak pytanie: DLACZEGO w restauracji nie ma wystroju libańskiego?
ja, idąc do libańskiej restauracji, chciałabym troszkę poczuć się jak w Libanie, chociażby zobaczyć na ścianie zdjęcia Waszych krajobrazów czy stolicy:)
good luck:)
Oooo.. supcio..miejscówka na rowerowy przystanek z posiłkiem :)
Jadłem już u nich w Raciborzu oraz w Rybniku pycha jedzenie
Na pewno zajrzę i skosztuję. Trzymam kciuki :) Powodzenia!
Za dużo tej kuchni libańskiej w tym nie widać. Kolejny kebab kurczak/wołowina. Szkoda.
Kolejny inwestor dzięki Ci nasza menadżerko.
A w Gorzycach powstaje Amzon dla 4tysięcy pracowników.