Świąteczne smaki Ernestyna Janety - kiełbasa szynkowa
Kiełbasa szynkowa z Zakładu Rzeźnico-Wędliniarskiego Erestyna Janety. Proces produkcji sięga wieloletniej tradycji. Do produkcji wyrobu użyte jest specjalnie wyselekcjonowane mięso z szynki wieprzowej. Wyrób jest wędzony w tradycyjnej wędzarni opalanej drewnem.
Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Ernestyn Janeta kojarzy się przede wszystkim z dobrym smakiem i tradycją czego dowodem są przyznawane nagrody i wyróżnienia na konkursach i targach krajowych.
Obecnie zakład oferuje ponad 150 gatunków kiełbas cienkich i grubych, szynek, salcesonów, pasztetów i mielonek oraz kilkadziesiąt rodzajów wyrobów garmażeryjnych między innymi pierogi, naleśniki, bigos, gołąbki, krokiety i inne. Wszystkie te wyroby można zakupić w 21 sklepach firmowych.
Zapraszamy!
Prezentacja jest opublikowana w ramach pierwszego społecznego projektu medialnego pn. "Kupuję-smakuję. Wybieram polskie produkty"
Skontaktuj się z nami już dziś i zamów własną prezentację. Napisz na: reklama@nowiny.pl
Zobacz również szczegóły projektu tutaj: https://www.nowiny.pl/171132-producenci-wytworcy-i-sprzedawcy-polskiej-zywnosci-startujemy-z-pierwszym-spolecznym-projektem-medialnym-na-rynku-spozywczym.html
Najnowsze komentarze