środa, 27 listopada 2024

imieniny: Waleriana, Wirgiliusza, Ody

RSS

Gastro LAB w Raciborzu. Jak prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej

06.10.2023 12:00 | 0 komentarzy | kama

Jak prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej? Co można poprawić i po jakie rozwiązania sięgnąć, by poprawić zyski? Zapraszamy przedsiębiorców z branży gastronomicznej na spotkanie, które już 19 października odbędzie się w raciborskiej pizzerii Emilia Romagna (Pl. Wolności 5). Zaczynamy o 9:00. Naszym gościem będzie Sławek Głomski, kucharz i doświadczony menedżer.

Gastro LAB w Raciborzu. Jak prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej
Zdjęcie ilustracyjne
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas

Plan spotkania:

9:00 – 9:10 | Poranna kawa, przedstawienie programu spotkania i idei spotkań Gastro Lab;

9:10 – 10:10 | Sławek Głomski: „Mentalne zmiany w sposobie zarządzania restauracją, czyli co zrobić, żeby prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej”

1. Diagnoza obecnego stanu zarządzania i identyfikacja kluczowych obszarów, w których wymagane są zmiany.

– Omówienie bieżących wyzwań i barier

– Prezentacja danych finansowych ilustrujących efekty obecnego podejścia do zarządzania

2. Adaptacja Nowych Filozofii i Narzędzi Zarządzania:

– Prezentacja nowoczesnych modeli zarządzania finansami i operacjami, które promują rentowność

3. Plan Działania i Implementacja:

– Określenie konkretnych kroków do wprowadzenia zmian w zarządzaniu

– Ustalenie harmonogramu i odpowiedzialności za implementację nowych praktyk

10:10 – 11:00 | Dyskusja, wolne wnioski, podsumowanie spotkania.

BIO prelegenta

Sławek Głomski – kucharz, doświadczony menedżer restauracji z wieloletnim stażem w środowisku międzynarodowym. Specjalista w zakresie zarządzania podmiotami żywienia zbiorowego, właściciel firmy i platformy szkoleniowej, konsultant biznesu gastronomicznego. Jako przedsiębiorca, wspiera branżę gastronomiczną w ramach konsultacji i realizacji projektów w zakresie optymalizacji kosztów prowadzenia lokali jak i zarządzania personelem. Więcej na stronie: https://www.finansewgastronomii.pl/kim-jestem/

Spotkanie jest bezpłatne, aby wziąć w nim udział wystarczy się zarejestrować. Zapraszamy przedsiębiorców z branży gastronomicznej z całego regionu.

***

Gastro Lab w Raciborzu: Mentalne zmiany w sposobie zarządzania restauracją, czyli co zrobić, żeby prowadzić rentowny biznes w branży gastronomicznej

data: 19 października 2023 r. | godz.: 9:00-11:00

miejsce: Emilia Romagna (Plac Wolności 5, Racibórz)

prelegent: Sławek Głomski

źródło: Raciborski Inkubator Przedsiębiorczości