Chleb baltonowski "Społem" Wodzisław
Chleb baltonowski wypiekany jest z wykorzystaniem tradycyjnej technologii, w ceramicznym piecu piekarniczym typu RRK. Ciasto do wypieku chleba wyrabiane jest ręcznie, na naturalnym zakwasie według starych i sprawdzonych receptur.
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas
„SPOŁEM” Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Wodzisławiu Śląskim powstała w październiku 1925 roku, jako pierwsza na tym terenie.
Chleb baltonowski – skład: woda, mąka pszenna i żytnia, sól, drożdże.
Nasze produkty znajdziecie w:
- 8 sklepach z logo „IMPULS- BLISKI”
- 5 sklepach DELIKATESY CENTRUM
„SPOŁEM” Powszechna Spółdzielnia Spożywców
ul. Rynek 12
44-300 Wodzisław Śląski
Centrala: Tel. (32) 455 40 80
Sekretariat: Tel./fax. (32) 455 42 00
Najnowsze komentarze