Świąteczne smaki Ernestyna Janety - kiełbasa szefa
Kiełbasa szefa z Zakładu Rzeźnico-Wędliniarskiego Erestyna Janety to najwyższej jakości produkt przygotowany ze specjalnie wybranego surowca wieprzowego. Długi proces suszenia i dojrzewania w połączeniu z odpowiednio dobranymi przyprawami nadaje tej kiełbasie intensywny smak i aromat.
Kiełbasa szefa znakomicie nadaje się jako przekąska pokrojona w bardzo cienkie plasterki.
Zakład Rzeźniczo - Wędliniarski Ernestyn Janeta kojarzy się przede wszystkim z dobrym smakiem i tradycją czego dowodem są przyznawane nagrody i wyróżnienia na konkursach i targach krajowych.
Obecnie zakład oferuje ponad 150 gatunków kiełbas cienkich i grubych, szynek, salcesonów, pasztetów i mielonek oraz kilkadziesiąt rodzajów wyrobów garmażeryjnych między innymi pierogi, naleśniki, bigos, gołąbki, krokiety i inne. Wszystkie te wyroby można zakupić w 21 sklepach firmowych.
Zapraszamy!
Prezentacja jest opublikowana w ramach pierwszego społecznego projektu medialnego pn. "Kupuję-smakuję. Wybieram polskie produkty"
Skontaktuj się z nami już dziś i zamów własną prezentację. Napisz na: reklama@nowiny.pl
Zobacz również szczegóły projektu tutaj: https://www.nowiny.pl/171132-producenci-wytworcy-i-sprzedawcy-polskiej-zywnosci-startujemy-z-pierwszym-spolecznym-projektem-medialnym-na-rynku-spozywczym.html
Najnowsze komentarze