Poniedziałek, 21 października 2024

imieniny: Urszuli, Hilarego, Celiny

RSS

Restauracja Zamkowa na Zamku Piastowskim do wzięcia

28.07.2016 09:56 | 0 komentarzy | (q)

Ogłoszenie o przetargu na oddanie w najem lokalu użytkowego na Zamku Piastowskim. Lokal czeka na nowego restauratora.

Restauracja Zamkowa na Zamku Piastowskim do wzięcia
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas

- Informujemy, że lokal o powierzchni blisko 320 m2, w którym mieści się obecnie „Restauracja Zamkowa” na Zamku Piastowskim w Raciborzu znów można wynająć. Zobacz na zdjęciach w galerii jak wygląda teraz - mówi Grażyna Wójcik, dyrektor Agencji Promocji Ziemi Raciborskiej i Wspierania Przedsiębiorczości na Zamku Piastowskim w Raciborzu.

- Chcemy by nowy najemca zagospodarował lokal do 1 października 2016r. Lokal składa się z dwóch małych sal konsumpcyjnych 43,6 m2 i 25,5 m2, dużej sali bankietowej 68,3 m2 oraz przygotowalni, zmywalni, rozdzielni, pomieszczeń gospodarczych i WC. Lokal użytkowy przeznaczony jest na prowadzenie działalności gospodarczej w zakresie gastronomii. Obecne wyposażenie lokalu jest własnością poprzedniego najemcy. Minimalny miesięczny koszt wynajęcia to 1426,95 zł netto - dodaje dyrektor Grażyna Wójcik.

- Restauracja na Zamku Piastowskim to idealne miejsce na spotkania w gronie rodziny i przyjaciół. Tajemnicze komnaty mieszczące się w podziemiach dawnej siedziby Piastów przyciągną Państwa niepowtarzalnym wnętrzem, nastrojowym klimatem oraz wykwintnym menu. Oprócz tradycyjnej sali konsumpcyjnej jest również sala bankietowa mieszcząca do 50 osób a także miejsce na ogródek letni na zamkowym dziedzińcu - zachęca dyrektor Grażyna Wójcik.

Ogłoszenie o przetargu tutaj:

http://www.bip.powiatraciborski.pl/agencja_promocji/nieruchomoscidowynajecia.html

Wszelkie niezbędne informacje pod numerem telefonu: +48 32 414 02 33 lub mailowo na adres: promocja@zamekpiastowski.pl

Ludzie:

Grażyna  Wójcik

Grażyna Wójcik

Była dyrektor Agencji Promocji Ziemi Raciborskiej i Wspierania Przedsiębiorczości na Zamku Piastowskim w Raciborzu.