Najlepsza mąka prosto z młyna - mąka żytnia typ 720
Mąka żytnia typ 720 służy do zrobienia zakwasu na chleb oraz wypieku żytniego chleba i innego rodzaju pieczywa żytniego oraz do zastosowania w wypieku chleba mieszanego pszenno-żytniego takiego najbardziej rozpowszechnionego na piekarniach i w sklepach.
Nasza firma działa na rynku lokalnym. Jako jedyny młyn w powiecie raciborskim produkujemy mąki pszenne i żytnie dla cukierni, piekarń oraz odbiorców indywidualnych.
Mąki produkowane w naszym młynie są produktami naturalnymi i nie zawierają żadnych dodatków.
Ziarna zbóż pszenicy i żyta starannie dobieramy i tworzymy z nich mieszanki przemiałowe, aby uzyskać wymaganą jakość produkowanych przez nas mąk i zachować zawarte w nich naturalne właściwości w wyrabianiu różnego rodzaju ciast i uzyskać dobre parametry wypiekowe.
Zapraszamy do młyna na zakupy codziennie od poniedziałku do piątku w godz. 8:00 – 16:00
Młynarstwo Modlich spółka jawna
ul. Młyńska 32
47-480 Cyprzanów
tel: (32) 419-87-71
www.mlynarstwo.eu/
Prezentacja jest opublikowana w ramach pierwszego społecznego projektu medialnego pn. "Kupuję-smakuję. Wybieram polskie produkty"
Skontaktuj się z nami już dziś i zamów własną prezentację. Napisz na: reklama@nowiny.pl
Zobacz również szczegóły projektu tutaj: https://www.nowiny.pl/171132-producenci-wytworcy-i-sprzedawcy-polskiej-zywnosci-startujemy-z-pierwszym-spolecznym-projektem-medialnym-na-rynku-spozywczym.html
Najnowsze komentarze