Poniedziałek, 21 października 2024

imieniny: Urszuli, Hilarego, Celiny

RSS

Zgłoś komentarz do moderacji

Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Ileż żywności się marnuje w marketach czy nawet w domach. Z drugiej strony - jak to jest - w żywności pełno polepszaczy, antyutleniaczy, konserwantów, stabilizatorów, barwników, przeciwzbrylaczy i innej chemii - a nie wytrzymuje tygodnia w lodówce. Jak dziadek zrobił swojską kiełbasę - BEZ chemii i powiesił na strychu - wytrzymywała pół roku (albo i dłużej), a zapach, smak był niezapomniany.

Napisany przez ~Obywatelka24, 07.06.2022 21:19

W powodzie zgłoszenia wpisz jak najwięcej informacji. Możesz pozostawić do siebie numer kontaktowy.
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 18.118.154.230 / ec2-18-118-154-230.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)