Poniedziałek, 29 lipca 2024

imieniny: Marty, Olafa, Beatrycze

RSS

Zgłoś komentarz do moderacji

Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Gdy juz zlapiemy szczurzyce udezamy lekko o kant blatu glowka tak by jej nie uuszkodzic ,,,pluczemy szczurzyce pod biezaca woda dokladnie by wyplukac wszystkie bakterie i wirusy...bierzemy noz i odcinamy glowe i ogon ,ogon panierujemy ogon w jajkui bulce i smazymy jak krewetke jumbo na wolnym ogniui a skore sciagamy i napychamy ryzem z jablkiem a glowke polewamy octem balsamicznym i nabijamy na wykalaczke i tak w oto prosty sposob mamy szczurzyce po slasku from raczka smacznego :))

Napisany przez ~Szczurzyca from menu, 28.02.2013 08:50

W powodzie zgłoszenia wpisz jak najwięcej informacji. Możesz pozostawić do siebie numer kontaktowy.
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 3.129.21.240 / ec2-3-129-21-240.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)