Tylko dla dorosłych
Już 23 lutego na deskach sceny godowskiego ośrodka kultury wystąpi grupa „Absolut”. Tym razem zespół z Gołkowic zaprezentuje biesiadę muzyczno – teatralną pt. „Walka postu z karnawałem”
Ostatnia listopadowa odsłona organizowanego co roku jesienią koncertu, pt. „Polska! Polska! Co za naród?! Co za ludzie?!” – łączącego muzykę, plastykę i teatr – została entuzjastycznie przyjęta przez publiczność. Artyści pokazali w nim Polskę jako kraj paradoksów i stereotypów.
Grupa postanowiła zrobić kontynuację widowiska. Tym razem widzowie będą mogli obejrzeć biesiadę słowno – muzyczną pt. „Walka postu z karnawałem”.
– To będzie okazja, aby zastanowić się kim jesteśmy – mówi Dawid Koczy, kierownik artystyczny zespołu.
Wstęp na widowisko, które rozpocznie się o godz. 18.30 jest bezpłatny, jednak na salę będą wpuszczani tylko widzowie pełnoletni.
Rezerwacja biletów pod numerem tel. 32 476 56 30.
(j.sp)
Grupa postanowiła zrobić kontynuację widowiska. Tym razem widzowie będą mogli obejrzeć biesiadę słowno – muzyczną pt. „Walka postu z karnawałem”.
– To będzie okazja, aby zastanowić się kim jesteśmy – mówi Dawid Koczy, kierownik artystyczny zespołu.
Wstęp na widowisko, które rozpocznie się o godz. 18.30 jest bezpłatny, jednak na salę będą wpuszczani tylko widzowie pełnoletni.
Rezerwacja biletów pod numerem tel. 32 476 56 30.
(j.sp)
Najnowsze komentarze