Noworodki
Witajcie! Nazywam się Mateusz Gliwicki. Moja mamusia przywitała mnie na tym świecie 12 listopada, o godzinie 8.00. Po urodzeniu ważyłem 3500 g i miałem 57 cm. Pozdrawiam moich cudownych rodziców: Joannę i Łukasza z Rybnika.
Dzień Dobry! Mam na imię Oliwia. Moja mamusia po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 12 listopada, o godzinie 21.40. Po urodzeniu ważyłam 2820 g i miałam 52 cm. Przesyłam całuski moim wspaniałym rodzicom, Katarzynie i Arkowi Liśnikowskim. Pozdraiam też mojego starszego braciszka, Patryka, któty ma juz trzy latka. Mieszkamy w Jastrzębiu.
Witajcie! Noszę piękne imię Wiktoria. Moja mamusia po raz pierwszy wzięła mnie na ręce 22 listopada o godzinie 10 45. Ważylam 3530 g i miałam 53 cm Przesyłam całuski moim rodzicom. Arkowi i Wioletcie Zdrzałkom z Rybnika. Pozdrawiam też mojego braciszka Adriana.
Dzień dobry! Mam na imię Natalia. Moja mama przywitała mnie na świecie 23 listopada o godzinie 10.35. Po urodzeniu ważyłam 3720 g i miałam 52 cm Przesyłam słodkie całuski moim rodzicom: Gabrieli i Krzysztofowi Brzozowskim z Wodzisławia Śl.
Witajcie. Jestem Szymon Mitko. Przyszedłem na świat 23 listopada o godzinie 13.40. Moje wymiary po urodzeniu to 4080 g i 58 cm. Pozdrawiam moich kochanych rodziców: Klaudiusza i Joannę oraz moją starszą siostrzyczkę Wiktorię z Wodzisławia Śl.
Cześć! To ja - Michał Kucza. Przyszedłem na świat 22 listopada o godzinie 14.30. Po urodzeniu ważyłem 3540 g i miałem 56 cm. Jestem drugim dzieckiem Mirelli i Michała ze Skrzyszowa. Pozdrawiam moją starszą siostrzyczkę Natalię.
Dzień dobry Jestem córeczką Barbary i Dariusza Długoszów z Rybnika – Niedobczyc. Mam na imię Zuzia. Przyszłam na świat 22 listopada o godzinie 15.30. Moje wymiary po urodzeniu to 2890 g i 53 cm. Pozdrawiam wszystkich moich bliskich.
Witajcie! Otrzymałam od rodziców imię Zofia. Przyszłam na świat 23 listopada o godzinie 13.10. Ważyłam wtedy 3070 g i miałam 52 cm. Jestem drugim dzieckiem Beaty i Justyna Brzonkalików z Rydułtów. Pozdrawiam mojego brata Huberta.
Cześć, jestem Aleksandra Połdnik. Przyszłam na świat 25 listopada o godzinie 11.15. Moje wymiary po urodzeniu to 3780 g i 54 cm. Pozdrawiam moich rodziców Beatę i Adama oraz moją starszą siostrzyczkę Edytę z Gorzyc.
Najnowsze komentarze