Noworodki
Dzień Dobry. Mam na imię Mateusz . Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 25 kwietnia o godz. 17.40. Moje wymiary po urodzeniu to 3300 g i 54 cm. Przesyłam całuski dla moich rodziców Moniki i Daniela Wochów z Bełku.
Witam wszystkich! Mam na imię Kasia. Jestem córką Beaty i Tadeusza Wiśniewskich. Przyszłam na świat 24 kwietnia o godz. 4.35 Moje wymiary po urodzeniu: 3210g i 52 cm. .
Cześć. Nazywam się Maciek Turniak. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 24 kwietnia o godz. 14.40. Moje wymiary po urodzeniu to 3380 g i 54 cm. Pozdrawiam moich rodziców Monikę i Adama oraz mojego brata Patryka.
Jestem synkiem Anny i Tomasza Tytków z Zawady. Mam na imię Przemek. Zegar wskazywał godz. 9.45. kiedy postanowiłam 23 kwietnia ujrzeć świat. Moje wymiary po urodzeniu: 3910 g i 55 cm.
Witam. Nazywam się Wiktor Wojciechowski Na świat przyszedłem 24 kwietnia o godz. 23.45. Moje wymiary po urodzeniu: 2910 g i 52 cm. Pozdrawiam moich rodziców Justynę i Arkadiusza.
Dzień dobry. Nazywam się Wioletta Kieś. Świat przywitał mnie 24 kwietnia o godz. 15.45. Moje wymiary to: 3850 g i 53 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Beaty i Łukasza.
Cześć. Nazywam się Filip Mokry. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 29 kwietnia o godz. 18.20. Moje wymiary po urodzeniu: 3550 g i 57 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Anity i Michała ze Skrzyszowa .
Witam. Mam na imię Patryk. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 26 kwietnia o godz. 8.20. Moje wymiary po urodzeniu:3180 i 53 cm. Pozdrawiam moich rodziców Ewelinę i Rafała Sztwioraków oraz mojego brata Kamila z Mszany.Jestem córką Zofii i Krzysztofa Barteczków z Wodzisławia Śl.
Mam na imię Wiktoria. Zegar wskazywał godz 8.55. kiedy postanowiłam 26 kwietnia ujrzeć świat. Moje wymiary po urodzeniu: 3450 g i 54 cm.
Najnowsze komentarze