Fotonowinki
Cześć! To ja, Dominika, córeczka Katarzyny i Damiana Adamczyków. Po raz pierwszy otworzyłam oczka 24 września o 19.40. Miałam 53 cm długości, a ważyłam 3040 g. Świat jest taki zachwycający i chcę go jak najszybciej poznać! Mieszkam w Wodzisławiu.
Nazywam się Fabian Dunajko! Moimi rodzicami są Mariola i Rafał. Jestem ich pierwszym dzieckiem. Urodziłem się 25 września o godzinie 15.00. Po przyjściu na świat ważyłem 2980 g i miałem 54 cm długości. Mieszkam w Raciborzu.
Ten śliczny chłopiec na zdjęciu to ja, Jaś, synek Karoliny i Michała Fiałkowskich. Jestem ich pierwszym dzieckiem. Mamusia ujrzała mnie po raz pierwszy 27 września o godzinie 5.15. W dniu narodzin ważyłem 3040 g przy długości 54 cm. Mieszkam w Kędzierzynie Koźlu.
Cześć! To ja, Magda, córeczka Grażyny i Leonarda Filipów. Po raz pierwszy otworzyłam oczka 2 października o 16.05. Miałam 56 cm długości, a ważyłam 3460 g. Świat jest taki zachwycający i chcę go jak najszybciej poznać! Mam 2-letniego brata Szymona. Jestem krzanowiczanką.
Nazywam się Magdalena Hoidis. Jestem pierwszym dzieckiem Izy i Marcina z Raciborza. Świat ujrzałam 2 października o godzinie 17.30. Ważyłam 2800 g i miałam 54 cm długości. Pozdrawiam wszystkich!
Witajcie! Mam na imię Sandra. Na zdjęciu jestem z moją mamusią Małgosią. Urodziłam się 29 września o godzinie 17.50. Ważyłam 2570 g i miałam 51 cm. Mój tatuś Darek Poloczek jest uszczęśliwiony. Mieszkam w Borucinie.
Ten przystojny kawaler to ja, Dawid, synek Katarzyny i Stanisława Janików z Raciborza. Jestem ich pierwszym dzieckiem. Świat ujrzałem 21 września o godzinie 13.30. Ważyłem 3300 g i miałem 56 cm długości.
Witajcie! Nazywam się Julia Aleksandra Oczek. Urodziłam się 26 września o godzinie 20.25. Jestem córeczką Moniki i Piotra, ich pierwszym dzieckiem. Ważyłam 2780 g i miałam 52 cm. Mieszkam w Raciborzu. Buziaczki dla całej rodziny!
Cześć! To ja, synek Marzeny i Pawła Pawliszów, ich pierwsza upragniona pociecha! Na świat przyszedłem 2 października o godzinie 15.50. Ważyłem 3150 g i miałem 55 cm. Mieszkamy w Kietrzu.
Cześć! To ja, Kasia Polak, córeczka Sylwii i Józefa, ich pierwsze dziecko. Na świat przyszłam 26 września o godzinie 3.15. Ważyłam 2800 g i miałam 53 cm. Mieszkam w Gamowie.
Hej, witajcie! Jestem synkiem Ewy i Jarosława Urgaczów. Rodzice ujrzeli mnie po raz pierwszy 27 września. Przyszedłem na świat o 3.40. Ważyłem 2730 g przy długości 53 cm. Mieszkamy w Raciborzu. Mam dwie siostrzyczki - Wiktorię i Anię.
Najnowsze komentarze