Fotonowinki
Mam na imię Mikołaj. Jestem pierwszym dzieckiem Aleksandry i Szymona Bednorzów. Oczka otworzyłem po raz pierwszy 24 sierpnia o godz. 15.20. Ważyłem 2880 g przy długości 53 cm. Mieszkam w Radlinie.
Ta prześliczna dziewczynka to ja, Wiktoria, córeczka Katarzyny i Adama Góreckich. Przyszłam na świat 28 sierpnia o godz. 18.30. Ważyłam 3900 g przy długości 56 cm. Teraz powoli poznaję otaczający mnie piękny świat. Mieszkam w Raciborzu.
Ta maleńka dziewczynka to ja, córeczka Doroty i Dariusza Kurków. Przyszłam na świat 21 sierpnia o godz. 2.30. Ważyłam 4650 g przy długości 62 cm. Bardzo kocham moich rodziców i braciszka Samuela. Mieszkamy w Raciborzu.
Przyszłam na świat 18 sierpnia o godz. 8.59. Wtedy też po raz pierwszy ujrzała mnie i ucałowała moja kochana mamusia Sylwia. Tatuś Norbert Parys miał łzy w oczach ze szczęścia. Mam 6-letnią siostrę Patrycję i 4-letniego brata Roberta. W dniu narodzin ważyłam 2780 g i miałam 50 cm. Mieszkam w Brzeźnicy.
Ta ślicznotka na zdjęciu to ja, Wiktoria, córeczka Anety Rakoczy, jej pierwsze dziecko. Mamusia ujrzała mnie po raz pierwszy 16 sierpnia. Kiedy przyszłam na świat była noc - godz. 3.15. Ważyłam 2910 g i miałam 53 cm długości. Mieszkam w Kuźni Raciborskiej. Całuski dla wszystkich najbliższych!
Ten mały przystojniak na zdjęciu to ja, Szymon, synek Marioli i Bernarda Ryszków. Świat przywitał mnie 21 sierpnia o godz. 9.10. Po urodzeniu ważyłem 3660 g i miałem 60 cm. Mieszkam z rodzicami i 6-letnim braciszkiem Kamilem w Zawadzie Książęcej.
Hej, witajcie! Mam na imię Dominik. Jestem synkiem Gabrieli i Marcina Smarsłych, ich pierwszym dzieckiem. Przyszedłem na świat 15 sierpnia o godz. 9.40. Ważyłem 3700 g i miałem 57 cm. Pozdrawiam wszystkich! Mieszkamy w Borucinie.
Cześć! To ja, synek Kornelii i Bernarda Szymiczków. Przyszedłem na świat 22 sierpnia o godz. 2.15. Ważyłem 2820 g przy długości 53 cm. Z moich narodzin bardzo ucieszyło się rodzeństwo: Mateusz, Łukasz, Magdalena, Dawid, Sebastian i Krzysztof. To oni wybiorą dla mnie imię!
Witajcie! To maleństwo na zdjęciu to ja, Maciuś - synek Agnieszki i Grzegorza Urbanów, ich pierwsze dziecko. Urodziłem się 22 sierpnia o godz. 16.25. Ważyłem 3700 g przy długości 54 cm. Mieszkam w Turzy Śląskiej.
Dzień dobry! Mam na imię Łukasz. Jestem synkiem Patrycji i Sebastiana Wardęgów, ich pierwszym dzieckiem. Przyszedłem na świat 13 sierpnia o godz. 19.55. Ważyłem 3800 g i miałem 56 cm. Mieszkamy w Adamowicach.
Ola Winiarska to właśnie ja! Jestem córeczką Marioli i Mariusza. 14 sierpnia o godz. 10.23, mamusia ujrzała mnie po raz pierwszy. To była cudowna, wzruszająca chwila. Moja braciszek Rafał ma 2 lata. Wszyscy bardzo mnie kochają. W dniu narodzin ważyłam 2100 g przy długości 48 cm. Mieszkamy w Katowicach.
Najnowsze komentarze