Noworodki
Witam wszystkich! Mam na imię Jakub. Przyszedłem na świat 19 lutego o godz. 9.25. Ważyłem 3380 g i miałem 55 cm. Mama Sylwia i tatuś Adam Lesiowie są uszczęśliwieni! Jestem ich pierwszym dzieckiem! Mieszkamy w Kuźni Raciborskiej.
Będę nosił nazwisko Lucek. 7 lutego był jednym z najszczęśliwszych dni w życiu moich rodziców Agnieszki i Marka. Wtedy bowiem, o godz. 10.20, przyszedłem na świat! Ważyłem 2600 g przy długości 53 cm. Mam 3-letnią siostrę Nicol. Mieszkamy w Krzanowicach.
Witajcie! To ja, Bartek! Przyszedłem na świat 20 lutego o godz. 14.10. Ważyłem 2860 g i miałem 51 cm. Mieszkam z rodzicami Hanną i Sławomirem Szymeczkami w Wodzisławiu Śl. Jestem ich pierwszą upragnioną pociechą!
Cześć! Jestem synkiem Bożeny i Łukasza Zieziulów. Przyszedłem na świat 21 lutego o godz. 14.20. Ważyłem 3830 g i miałem 57 cm. Mam brata Dominika (2 l.), który wybierze dla mnie imię! Mieszkamy w Raciborzu.
To ja, Ola, córeczka Anny i Krzysztofa Ślązaków, ich pierwsze dziecko. Oczka otworzyłam po raz pierwszy 18 lutego o godz. 13.28. Ważyłam 3720 kg przy długości 56 cm. Mieszkamy w Kuźni Raciborskiej.
Mam na imię Karolina. Zegar wskazywał godzinę 9.25, kiedy 20 lutego przyszłam na świat. Ważyłam 3960 g i miałam 56 cm. Moimi rodzicami są Sylwia i Sebastian Konieczni. Jestem ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Kornowacu.
To ja, Rafał Antoni, syn Anny i Rolanda Pientków, ich pierwsze dziecko. Przyszedłem na świat 21 lutego o godz. 18.00. Miałem 3300 g i 54 cm. Mieszkam w Żerdzinach.
Nazywam się Julianna Wodara. Jestem córeczką Magdaleny i Łukasza, ich pierwszym dzieckiem. Oczka otworzyłam po raz pierwszy 20 lutego o godz. 21.25. Ważyłam 3340 kg przy długości 55 cm. Mieszkam w Raciborzu.
Jesteśmy bliźniakami, synkami Ludwiki i Piotra Weledów. Przyszliśmy na świat 18 lutego o godz. 9.45 (Rafał) i 9.46 (Paweł). Ważyliśmy odpowiednio 2305 g i 2300 g, przy długości 51 cm. Mieszkamy z rodzicami i braćmi: 9-letnim Arturem, 6-letnim Kamilem i 4-letnim Dawidem w Zawadzie Książęcej.
Najnowsze komentarze