Wtorek, 19 listopada 2024

imieniny: Elżbiety, Seweryny, Salomei

RSS

Noworodki

11.01.2005 00:00

Cześć! Przyszedłem na świat 1 stycznia o godz. 15.50. Jestem pierwszym dzieckiem urodzonym w nowym roku w raciborskim szpitalu. Ważyłem 3260 g i miałem 54 cm. Moimi rodzicami są Luiza i Tomasz Dworokowie. Mieszkam w Godowie.

To ja, synek Anny i Marcina Cyroniów, ich pierwsze dziecko. Oczka otworzyłem po raz pierwszy 3 stycznia o godz. 13.51. Ważyłem 3940 g przy długości 58 cm. Mieszkam w Raciborzu.

Witam wszystkich! Mam na imię Rafał. Przyszedłem na świat 2 stycznia o godz. 11.55. Ważyłem 3640 g i miałem 56 cm. Mama Zofia i tatuś Andrzej Glombikowie zabrali mnie do naszego domu w Raciborzu, gdzie już czekali na mnie bracia: 15-letni Grzegorz, 13-letni Sebastian i 11-letni Damian.

Mam na imię Daniel. Jestem synkiem Zuzanny i Sebastiana Grzonków, ich pierwszym dzieckiem. Mamusia ujrzała mnie po raz pierwszy 3 stycznia. Kiedy przyszedłem na świat była godz. 15.20. Ważyłem 3400 g i miałem 54 cm długości. Mieszkam w Olzie.

Witajcie! Mam na imię Adam. Jestem drugą pociechą moich ukochanych rodziców Moniki i Janusza Nagelów! Przyszedłem na świat 2 stycznia o godz. 19.05. Ważyłem 2880 g przy długości 53 cm. Mam 4,5-letnią siostrę Nicole. Mieszkamy w Raciborzu

Witajcie wszyscy! Jestem córeczką Iwony i Piotra Wądołowskich, ich drugim dzieckiem. Przyszłam na świat 2 stycznia o godz. 8.45. Ważyłam 4200 g i miałam 60 cm. Mieszkam z rodzicami i 14-letnim braciszkiem Oskarem w Tworkowie.

Mam na imię Tomek. 4 stycznia był jednym z najszczęśliwszych dni w życiu moich rodziców Dominiki i Grzegorza Zarembików. Wtedy bowiem, o godz. 13.10, przyszedłem na świat! Jestem ich drugim dzieckiem, po 4-letnim Marcinie. Panie pielęgniarki z radością oznajmiły mamie, że ważę 3420 g i mam 56 cm. Mieszkam w Raciborzu.

Hej! Rodzice nadali mi rzadkie, pochodzące ze starożytnej Grecji imię Tymon. Przyszedłem na świat 4 stycznia, o godzinie 15.25. Moje wymiary po urodzeniu to 3550 g i 56 cm. Przesyłam całuski moim kochanym rodzicom, Anecie i Grzegorzowi Smaziom z Raciborza. Jestem ich pierwszym dzieckiem.

Zegar wskazywał godzinę 2.05, kiedy 6 stycznia przyszedłem na świat. Ważyłem 4080 g i miałem 59 cm. Moimi rodzicami są Ewa i Maciej Hruckiewiczowie. Mam 3,5-letniego braciszka Bartka. Mieszkamy w Krzanowicach.

• Numer: 2 (665)
  • Data wydania: 11.01.05