Noworodki
Nazywam się Jakub Niestrój. Jestem synkiem Wioletty i Krzysztofa, ich pierwszym dzieckiem. Przyszedłem na świat 4 lutego o godz. 17.45. Po urodzeniu ważyłem 3430 g i mierzyłem 56 cm. Z rodzicami mieszkam w Raciborzu. Z moich narodzin ogromnie ucieszyły się również babcie Wiesia i Róża. Pozdrawiam wszystkich!
Jestem synkiem Danuty i Piotra Studniczków, ich drugim dzieckiem. Przyszedłem na świat 10 lutego, o godz. 20.05. Po urodzeniu ważyłem 3210 g i mierzyłem 54 cm. Razem z rodzicami i 6-letnią siostrą Jessicą mieszkam w Bieńkowicach. Buziaczki dla wszystkich!
Nazywam się Gracjan Wochnik. Jestem synkiem Kariny i Adama, ich pierwszym dzieckiem. Przyszedłem na świat 16 lutego o godz. 23.45. Po urodzeniu ważyłem 3360 g i mierzyłem 54 cm. Mieszkam w Bargłówce.
Witam, nazywam się Marta Wiktoria Stępień. Na świat przyszłam 24 lutego o godz. 8.23. Moje wymiary po urodzeniu: 2900 g i 53 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Sybilli i Sebastiana z Raciborza - Studziennej.
To ja, Wojtek. Oczka otworzyłem po raz pierwszy 11 lutego o godz. 11.34. Ważyłem wówczas 3470 g przy długości 54 cm. Jestem otoczony wielką miłością i czułością ze strony rodziców Katarzyny i Wiesława Widerów. Jestem ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Tworkowie. Pozdrawiam wszystkich!
27 stycznia był jednym z najszczęśliwszych dni w życiu moich rodziców Marty i Marcina Leśniaków. Wtedy bowiem przyszło na świat ich pierwsze dziecko, czyli ja, Martynka! Była godz. 16.10. Wkrótce panie pielęgniarki z radością oznajmiły mamie, że ważę 2700 g i mam 54 cm długości. Tatuś kiedy po raz pierwszy mnie ujrzał był bardzo wzruszony. Jestem z nim na zdjęciu. Mieszkamy w Raciborzu.
Witam wszystkich! Mam na imię Zuzia. Jestem córeczką Anny i Piotra Doktórów. Przyszłam na świat 10 lutego o godz. 7.10. Tego dnia moja mamusia nigdy nie zapomni, bowiem wtedy urodził się jej wielki skarb, pierwsze dziecko, czyli ja! Ważyłam 3270 g przy długości 53 cm. Tatuś jest mną zachwycony. Mieszkamy w Raciborzu.
Cześć! Mam na imię Oliwier. Jestem synkiem Jadwigi i Rafała Piechów, ich pierwszym dzieckiem. Moi rodzice są bardzo szczęśliwi, że przyszedłem na świat! Po raz pierwszy oczka otworzyłem 11 lutego o godz. 13.25. Po urodzeniu ważyłem 3690 g i mierzyłem 54 cm. Mieszkamy w Raciborzu.
Na imię mam Cyryl. Jestem synkiem Anny i Karola Cieślaków z Raciborza, ich pierwszym dzieckiem. Przyszedłem na świat 16 lutego o godz. 15.20. Moje wymiary to 3050 g i 55 cm. Mieszkam z rodzicami w Raciborzu.
Najnowsze komentarze