Noworodki
Cześć! To ja Nicol! Pierwszy raz ujrzałam świat 13 maja o godz. 1.50. Moja mamusia Agnieszka Fichna i tatuś Marek byli zachwyceni. Kiedy po narodzinach zmierzono mnie i zważono, wynik był następujący: 55 cm i 3500 g. Mieszkamy w Krzanowicach. Z moich narodzin bardzo ucieszyły się babcie i dziadkowie.
Mam na imię Jakub. Oczka otworzyłem po raz pierwszy 15 maja o godz. 11.20. Mamusia Zuzanna i tatuś Jarosław Porwoł byli zachwyceni. Jestem ich pierwszym dzieckiem. Po zważeniu okazało się, że mam 2900 g przy długości 55 cm. Jestem mieszkańcem Lubomi.
Cześć! Nazywam się Szymon Noga. Jestem synem Beaty i Dariusza, ich pierwszym dzieckiem. Świat oglądam od 20 maja, godz. 23.05.Ważyłem wtedy 3600 g i mierzyłem 56 cm. Jest tyle ciekawych rzeczy do obejrzenia! Najbezpieczniej czuję się w ramionach mojej mamusi, która całuje mnie i karmi. Z moich narodzin bardzo ucieszyły się również babcie oraz dziadkowie (jestem ich pierwszym wnukiem) i ciocia. Mieszkam w Strzybniku.
Mam na imię Adaś. Jestem drugim, upragnionym dzieckiem Beaty i Oktawiana Surmiaków. Mamusia ujrzała mnie po raz pierwszy 13 maja, trzydzieści minut po godzinie 10. Ważyłem 3550 g i miałem 56 cm. Z moich narodzin bardzo ucieszył się braciszek Dawid, który ma 2,5 roku. Mieszkam w Raciborzu.
20 maja był jednym z najszczęśliwszych dni w życiu mojej mamy Eweliny. Wtedy bowiem narodziło się jej pierwsze dziecko, czyli ja - Karolina. Była godz. 20.30, kiedy mogła po raz pierwszy mnie przytulić i usłyszeć mój głos. Wkrótce panie pielęgniarki oznajmiły jej, że ważę 2950 g i mam 53 cm długości. Tatuś Krzysztof Gruszczyk jest ze mnie bardzo dumny. Moje narodziny przysporzyły również wiele radości babciom i dziadkom. Mieszkamy w Pogrzebieniu.
Mam na imię Michał. Jestem pierwszym dzieckiem Bożeny i Dariusza Tlon z Tworkowa. W dniu narodzin, a było to 17 maja o godz. 13.18, ważyłem 3450 g i miałem 55 cm długości. Z moich narodzin ucieszyli sie wujkowie i ciocie oraz dwie babcie i dziadek. Pozdrawiam wszystkich!
Witajcie! Od 10 maja oglądam świat. Urodziłam się o godz. 17.35. Moje wymiary wynosiły wtedy 2700 g i 53 cm. Moimi rodzicami są Katarzyna i Grzegorz Zakowicz. Jestem ich pierwszym dzieckiem. Mieszkamy w Gródczanach. Z moich narodzin ucieszyli się: babcia, dziadek, wujek Adam i ciocia Gosia.
Jestem córeczką Marioli i Rudolfa Zająców, mieszkańców Gamowa. Przyszłam na świat 21 maja o godzinie 15.00. Panie pielęgniarki niezwłocznie zmierzyły mnie i zważyły, co dało wynik 3900 g i 59 cm. W domu czeka na mnie braciszek Denis, który ma 5 lat.
Nazywam się Krzysztof Wramba. Przyszedłem na świat 23 maja. Gdy zegar wskazywał godz. 8.00, złapałem swój pierwszy oddech. Moje wymiary wynosiły 3350 g i 57 cm. Jestem synem Katarzyny i Andrzeja, ich pierwszym dzieckiem. Mieszkam w Raciborzu.
Najnowsze komentarze