4/10
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska Głubczyce - wchodzimy do zakładu
Zobacz galerię
![](https://cdn.nowiny.pl/im/v1/gallery-900-widen-wm/2015/01/25/263246_1422191270_06897200.jpg)
Katarzyna Gemsa pracuje w głubczyckiej spółdzielni od 10 lat. Zaczynała jako stażystka, a dziś jest zastępcą kierownika produkcji i odpowiada za system zarządzania bezpieczeństwem i jakością
Rumuni kochają głubczycki jogurt
powrót do artykułu
Komentarze
![](https://dev.nowiny.pl/static/img/dyskusje-otwarte-promocja.png?be8eb)
zapoznaj się z Regulaminem
2 komentarze
Brawo!I oby jak najdłużej na rynku!Co polskie to polskie,nie jakiś śmieć naszpikowany chemią!
Może wyjdę na malkontenta ale zdecydowanie wolę produkty Głubczyckie niż Zott'u. Czuć w nich oryginalność, brak chemii i sztucznych dodatków, twarogi są po prostu smaczne. Niech się trzymają na naszym skomercjalizowanym rynku, nie pozwólcie się sprzedać i zamknąć!