Zakład mięsny JANTAR z Pszowa poleca swoje wyroby
Zakład mięsny JANTAR z Pszowa powstał w 1991 r.
Specjalizujemy się w produkcji wyrobów homogenizowanych, sa to m. in. parówka śląska, kiełbasa parówkowa i winerka.
Wędlin surowych m. in: frankfuterki super, kiełbasa polska wędzona oraz metki. Kiełbasy średnio rozdrobnione, m. in.
kiełbasa śląska, kiełbaski orawskie. Pasztety, wyroby podrobowe: krupnioki slaskie z certyfikatem „Produkt regionalny”,
oraz szynki i wędzonki.
Zapraszamy kupców do współpracy a konsumentów na zakupy!
Przedsiębiorstwo Produkcyjno-Usługowo-Handlowe „Jantar” sp. z o.o.44-370 Pszów,
ul. ks. Skwary 3
tel. 32 455 88 72, 455 77 24,
fax 32 455 77 19
Prezentacja jest opublikowana w ramach pierwszego społecznego projektu medialnego pn. "Kupuję-smakuję. Wybieram polskie produkty"
Skontaktuj się z nami już dziś i zamów własną prezentację. Napisz na: reklama@nowiny.pl
Zobacz również szczegóły projektu tutaj: https://www.nowiny.pl/171132-producenci-wytworcy-i-sprzedawcy-polskiej-zywnosci-startujemy-z-pierwszym-spolecznym-projektem-medialnym-na-rynku-spozywczym.html
Najnowsze komentarze