Fotonowinki
Witajcie! Nazywam się Wiktor Nalepa. Moja mama ucałowała mnie po raz pierwszy 19 lipca o godzinie 14.40. Zaraz po urodzeniu ważyłem 3440 g i miałem 57 cm długości. Jestem synkiem Katarzyny i Witolda z Rybnika.
Witam! Nazywam się Julia Kłosek. Moja mama przytuliła mnie po raz pierwszy 16 lipca o godzinie 0.25. Tuż po przyjściu na świat moja waga wynosiła 3450 g, a długość 53 cm. Jestem córeczką Iwony i Zdzisława z Rydułtów. Przesyłam buziaki bratu Kubusiowi.
Witajcie! Mam na imię Karol. Urodziłem się 18 lipca o godzinie 0.30. Zaraz po przyjściu na świat ważyłem 3720 g i miałam 50 cm długości. Jestem pierwszym synkiem Weroniki i Ryszarda Blokeszów z Mszany.
Cześć, mam na imię Kamil. Mamusia po raz pierwszy ujrzała mnie 21 lipca o godz. 18.20. Wówczas ważyłem 3960 g, a moja długość wynosiła 58 centymetrów. Jestem pierwszym dzieckiem Anny i Jacka Pasternaków z Wodzisławia. Serdecznie ich całuję i pozdrawiam wszystkie maluchy.
Witam! Mam na imię Marcin. Moja mama przytuliła mnie po raz pierwszy 16 lipca o godzinie 6.35. Tuż po przyjściu na świat moja waga wynosiła 2580 g, a długość 50 cm. Jestem synkiem Ewy i Mariusza z Radlina.
Witajcie! Ten mały przystojniak to ja Kacper. Przytula mnie moja mama Iwona. Urodziłem się 15 lipca o godzinie 0.20. Zaraz po przyjściu na świat ważyłem 3050 g i miałem 54 cm długości. Jestem drugą pociechą Iwony i Dawida z Radlina. Przesyłam buziaki mojej siostrzyczce Roksanie.
Witam! Mam na imię Nadia. Urodziłam się 17 lipca o godzinie 4.45. Tuż po przyjściu na świat moja waga wynosiła 3000 g, a długość 54 cm. Jestem drugą córeczką Justyny i Przemysława Pietrwalskich z Rydułtów. Pozdrawiam moją siostrę Nikolę.
Cześć! Ta urocza dziewczynka na zdjęciu to ja - Oliwia Ochojska. Świat przywitał mnie 17 lipca o godzinie 3.15. Ważyłam wtedy 2800 g i miałam 53 cm wzrostu. Jestem córeczką Anny i Piotra z Rydułtów.
Witajcie! Ten malutki przystojniak na zdjęciu to ja Patryk. Imię wybrała dla mnie moja siostrzyczka Marlena razem z tatą Piotrem. Urodziłem się 16 lipca o godzinie 16.25. Zaraz po przyjściu na świat ważyłem 3850 g i miałem 59 cm długości. Już wkrótce razem z mamą Beatką wrócę do naszego domu w Gorzycach.
Witajcie! Ta mała kruszynka na zdjęciu to ja, Paulina Perec. Moja mama ucałowała mnie pierwszy raz 7 lipca o godzinie 17.45. Zaraz po urodzeniu ważyłam 2950 g, a moja długość wynosiła 51 cm. Jestem pierwszym skarbem Justyny i Wojciecha z Pszowa.
Witam! Ta mała śliczna dziewczynka to ja. Rodzice nie wybrali jeszcze dla mnie imienia. Urodziłam się 19 lipca o godzinie 16.05. Tuż po przyjściu na świat moja waga wynosiła 3100 g, a długość 54 cm. Jestem pierwszym dzieckiem Joanny i Piotra Zysko z Jastrzębia.
Najnowsze komentarze