Gdzie na wczasy?
Po raz pierwszy odbyły się tutaj targi turystyczne. Kilkaset ofert zagranicznych i krajowych wyjazdów zaprezentowały miejscowe instytucje.
Letni wypoczynek proponowało także kilka biur podróży z Jastrzębia Zdroju. Nie musiałam jeździć po Wodzisławiu i Rybniku, zwłaszcza że upały są nie do wytrzymania. Znalazłam fajne wczasy na wrzesień, niedrogie i atrakcyjne. Już nie mogę się doczekać wyjazdu – mówi Anna Szymańska z Wodzisławia, która 30 maja odwiedziła Miejski Ośrodek Kultury.
Potencjalni wczasowicze szukali także tzw. ofert last minute, czyli z ostatniej chwili. Takie propozycje bywają atrakcyjne cenowo.
Czasem za kilkaset złotych można spędzić tydzień w egzotycznym kraju. Niejednokrotnie druga osoba może wykupić pobyt nawet za pół ceny.
Na wodzisławskich targach dużym powodzeniem cieszyły się wyjazdy do krajów leżących nad Morzem Śródziemnym, zwłaszcza do Tunezji, która wciąż jest najtańsza. Padały także pytania o wczasy nad Bałtykiem.
(raj)
Potencjalni wczasowicze szukali także tzw. ofert last minute, czyli z ostatniej chwili. Takie propozycje bywają atrakcyjne cenowo.
Czasem za kilkaset złotych można spędzić tydzień w egzotycznym kraju. Niejednokrotnie druga osoba może wykupić pobyt nawet za pół ceny.
Na wodzisławskich targach dużym powodzeniem cieszyły się wyjazdy do krajów leżących nad Morzem Śródziemnym, zwłaszcza do Tunezji, która wciąż jest najtańsza. Padały także pytania o wczasy nad Bałtykiem.
(raj)
Najnowsze komentarze