Noworodki
Witam, nazywam się Błażej Biały. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 13 kwietnia o godz. 0.30. Moje wymiary: 56 cm i 3550 g. Jestem synem Marzeny i Zenona z Rybnika-Niedobczyc. W domu czeka na mnie mój ukochany pięcioletni braciszek Bartosz.
Witam, nazywam się Oliwia Kacprzyk. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 18 kwietnia o godz. 20.30. Po urodzeniu ważono mnie i mierzono, a oto moje wyniki: 56 cm i 3620 g. Jestem pierwszym dzieckiem Beaty i Jerzego z Wodzisławia Śl.
Cześć, nazywam się Julia Wodecka. Pierwszy raz uśmiechnęłam się do mojej mamusi 21 kwietnia, kiedy na zegarze wybiła 5.45. Moje wymiary: 57 cm i 3650 g. Buziaki dla rodziców: Mirosławy i Radosława z Podbucza.
Witam, nazywam się Kacper Dębski. Świat przywitał mnie 20 kwietnia o godz. 15.10. Moje wymiary: 57 cm i 3450 g. Pozdrawiam rodziców: Monikę i Łukasza z Zabrza.
Witam, nazywam się Amelia. Mama pierwszy raz zobaczyła mój uśmiech 20 kwietnia o godz. 21.50. Moje wymiary: 49 cm i 2590 g. Jestem pierwszym dzieckiem Beaty i Daniela Maciejewskich z Wodzisławia Śl.
Cześć, mam na imię Roksana, mama urodziła mnie 20 kwietnia o godz. 10.05. Moje wymiary: 51 cm i 3190 g. Buziaki dla rodziców: Jolanty i Mieczysława Niedbalskich oraz mojej piętnastoletniej siostrzyczki Sary. Mieszkamy w Rybniku.
Dzień dobry! Jestem synem Agnieszki i Artura z Wodzisławia Śl. Nazywam się Mateusz Neuman. Swoje urodzinki będę obchodził 18 kwietnia, bo urodziłem się tego dnia o godz. 14.20. Moje wymiary: 55 cm i 3520 g. W domu czeka na mnie mój dziesięcioletni braciszek Patryk.
Cześć, jestem synem Joanny i Bartosza Bartczaków z Rybnika. Nazywam się Mikołaj. Świat zobaczyłem po raz pierwszy 21 kwietnia o godz. 0.55. Moje wymiary: 55 cm i 2330 g.
Cześć, nazywam się Aleksandra Organiściak, mama urodziła mnie 21 kwietnia o godz. 9.55. Moje wymiary: 57 cm i 4060 g. Buziaki dla rodziców: Danuty i Mariusza oraz mojego dwuletniego braciszka Rafała. Mieszkamy w Rogowie.
Najnowsze komentarze