Noworodki
Witam wszystkich!. Mam na imię Jarosław. Jestem synem Emilii i Marcina Ducka z Wodzisławia Śl. Przyszedłem na świat 25 lipca o godz. 13.25. Moje wymiary po urodzeniu:2870 g i 53 cm. Pochodzę z Wodzisławia Śl. Pozdrawiam moich najbliższych.
Cześć. Nazywam się Maja Kasperska. Przyszłam na świat 28 lipca o godz 18.00. Moje wymiary po urodzeniu to 3800 g i 57 cm.Pozdrawiam moich rodziców Dorotę i Wojciecha oraz mojego brata Kacperka z Wodzisławia Śl.
Dzień dobry. Nazywam się Maciek Rotter. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 2 sierpnia o godz. 12.45. Moje wymiary po urodzeniu to 3450 g i 57 cm. Przesyłam całuski moim rodzicom Marzenie i Markowi oraz mojej siostrze Marioli z Pszowa.
Cześć Nazywam się Magdalena Seemann. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 29 lipca o godz. 3.15. Moje wymiary po urodzeniu to 4100 g i 56 cm. Pozdrawiam moich rodziców Iwonę i Marka z Rybnika.
Pozdrawiam Wszystkich. Mam na imię Julia. Pierwszy raz otworzyłam oczy i ujrzałam świat 28 lipca o godz. 22.40. Moje wymiary po urodzeniu to 3730 g i 58 cm. Przesyłam całuski moim rodzicom Izabeli i Markowi oraz siostrzyczce Zosi Klapuch ze Skrzyszowa.
Witam wszystkich! Mam na imię Dżesika. Jestem córką Bożeny i Witolda Elsnerów. Przyszłam na świat 2 sierpnia o godz. 12.25. Moje wymiary po urodzeniu: 3350 g i 56 cm. Pochodzę z Rybnika. Przesyłam całuski moim najbliższym.
Witam wszystkich. Mam na imię Wiktor. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 28 lipca o godz. 18.40. Moje wymiary po urodzeniu to 3070 g i 53 cm. Przesyłam całuski mojej mamusi Dorocie i tatusiowi Krystianowi Rduch z Wodzisławia Śl.
Cześć. Nazywam się Weronika Bugdol. Mama pierwszy raz wzięła mnie na ręce 2 sierpnia o godz. 10.55.Moje wymiary po urodzeniu: 3300 g i 55 cm. Jestem czwartym dzieckiem Anny i Mirosława.Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Cześć! Nazywam się Paweł Pypeć. Mama pierwszy raz usłyszała mój płacz 2 sierpnia o godz. 0.10. Moje wymiary po urodzeniu to 3400 g i 54 cm. Pozdrawiam moich rodziców Ewelinę i Wojtka oraz brata Kubę.
Najnowsze komentarze